Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen

Wie zijn wij?

Van Dun Bouwadvies is een jong en dynamisch bedrijf. De drijvende kracht achter Van Dun Bouwadvies is Richard van Dun.

Richard is een geboren Tilburger. Zijn jeugd heeft hij in deze stad gewoond. De affiniteit voor de bouw is al op jonge leeftijd bij hem ontstaan. Zijn vader heeft meer dan 30 jaar bij een aannemer gewerkt. Richard ging met regelmaat met hem mee. Het bouwen is er bij Richard met de paplepel in gegoten.

Na de basisschool en de Mavo heeft Richard een MBO opleiding aan de ROC Techniek te Tilburg gevolgd. Nadat hij deze opleiding met succes heeft afgerond heeft hij een HBO opleiding aan de AVANS Hogeschool te Tilburg gevolgd. In 2006 heeft Richard deze opleiding met succes voltooid en heeft hij de ingenieurstitel ontvangen.

In 2006 is Richard begonnen bij een aannemer in Tilburg. Hij heeft daar veel ervaring opgedaan in diverse vakgebieden. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij nog de nodige studies gevolgd om zijn kennis verder uit te diepen.

Tijdens zijn werkzaamheden heeft het altijd gekriebeld om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Na een dienstverband van meer dan 10 jaar heeft Richard zijn droom achtervolgd en is hij zijn eigen onderneming gestart onder de naam Van Dun Bouwadvies.

Zijn vrije tijd besteed Richard het liefst met zijn vrouw Romina en dochter Sofia. U kunt hem ook met grote regelmaat tegenkomen op de Rechte Heide waar hij met zijn mountainbike aan het fietsen is. Richard heeft een passie voor Karate. Deze geweldige sport beoefent hij meer dan 25 jaar.

Het beste kan Richard natuurlijk vertellen wij hij is en wat hij doet. Neem daarom vrijblijvend contact met hem op.

Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen