Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen

Bouwkundig tekenwerk aan- en verbouw

Heeft u aan- en verbouwplannen maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u officiƫle tekeningen nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning? Van Dun Bouwadvies helpt u graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring in het verrichten van bouwkundig tekenwerk. Al het tekenwerk wordt op maat voor u gemaakt tegen een aantrekkelijke prijs!

Onze werkwijze

Wij hebben een persoonlijke werkwijze waarbij u gedurende het gehele proces betrokken bent. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij in op uw wensen. Wij zijn constructief goed onderlegt en kunnen u op constructiegebied begeleiden. Allereerste verzoeken wij u alle bestaande tekeningen en gegevens van het pand te achterhalen. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Daarna brengen we de bestaande situatie van het pand in kaart. Wanneer we de bestaande situatie duidelijk in kaart gebracht hebben starten wij met het opstellen van de eerste concepten. Na goedkeuring worden de tekeningen verder uitgewerkt en kunnen deze ingediend worden voor de omgevingsvergunning.

3D visualisaties

Wilt u van een bestaand pand of nieuwe te bouwen pand een 3D visualisatie? Heeft u behoefte aan een realistische weergave van uw plannen? Het uitwerken van uw plannen door middel van een 3D visualisatie geeft u veel inzicht welke een 2D tekening niet geeft. Wij helpen u graag verder met het uitwerken van deze visualisaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Achtergevel.jpg
Plattegrond bestaand.jpg
Plattegrond nieuw.jpg
Verdieping bestaand.jpg
Verdieping nieuw.jpg
Voorgevel.jpg
Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen